Achive your dream look at Looks

Kvinna tittar åt sidan och håller i en borste som kammar hennes bryn.

Om oss

Vi har en passion för naturlig skönhet

Välkommen till LOOKS som grundades hösten 2020 och har som vision att bli den mest rekommenderade skönhetssalongen. Idag erbjuder vi frisörer, lashlift, browlift, fransförlängning, microblading samt estetiska injektioner av leg. läkare. Vi har en passion för naturlig skönhet och ser till varje kunds önskemål, med noggrant arbete och hög kundservice ska alla våra kunder känna sig unika. Välkommen in!

Vi erbjuder även utbildningar

Bli certifierad inom de populära och trendiga behandlingarna på bara 1 dag. Välj själv vilken utbildningsform som passar dig bäst, vi erbjuder undervisning både online och på plats i salongen. Du får lära dig våra unika tekniker och alla våra knep för att nå de bästa resultaten, allt du behöver för att bli en professionell stylist.

Blond kvinna ler och håller i flera blåa produkt-boxar.

Med hög kundservice ska alla våra kunder känna sig unika!

Vi ser till varje individs förutsättningar och förväntningar för att du ska få den bästa upplevelsen hos oss. Vi erbjuder också därför en kundgaranti då du som kund ska känna dig 100% nöjd efter ditt besök.

En kvinna med mörkt och lockigt hår skrattar.

Mikaela va väldigt trevlig och fick en att känna sig välkommen, som att man va med en kompis. duktig på sitt jobb och Lashliftet blev väldigt fint. rekommenderas och kommer själv att återkomma.

– Frida N.

Jag är så nöjd! Jag har redan haft två personer som sagt wow till mig!

– Felicia E.

Du är bäst, kommer aldrig vilja gå till någon annan igen! Tack för idag!

– Clara-fina E.

Så himla fint resultat och professionellt bemötande. Skulle rekommendera alla att gå till Mikaela för att få sina bryn och fransar stylade.

– Mirelle S.