En tjej med långa fransar ligger ned och blundar.

Våra utbildningar

Starta din karriär inom skönhetsbranschen!

Starta din karriär inom skönhetsbranschen eller utveckla din redan existerande verksamhet, investera i en grundutbildning i högsta klass där inga förkunskaper krävs.Vi erbjuder kombinerad utbildning i browlift och lashlift. Bli certifierad inom de populära och trendiga behandlingarna på bara 1 dag. Välj själv vilken utbildningsform som passar dig bäst, vi erbjuder undervisning både online och på plats i salongen. Du får lära dig våra unika tekniker och alla våra knep för att nå de bästa resultaten, allt du behöver för att bli en professionell stylist.

En utbildning på plats innebär en hel dag med personlig kontakt där vi guidar dig igenom alla moment för att du ska känna dig helt trygg med utförandet av behandlingen. Vi startar dagen med att gå igenom det teoretiska för att sen följa upp med videoklipp samt övning på docka innan modell anländer för det praktiska slutprovet. Du lär dig allt du behöver veta kring Lash Lift/Brow Lift men också kundbemötande, hur du representerar ditt varumärke samt marknadsför dig genom sociala medier. Vi vill se dig lyckas! Avslutningsvis delas certifikat och startkit ut.

Kombo 8 100kr
Lashlift 4 900kr
Browlift 3 500kr

Vad ingår?

  • Produkter upp till ca 50 behandlingar
  • Fri tillgång till exklusiva youtube klipp
  • Marknadsföring på våra sociala medier
  • Rabatt på kommande produktbeställningar
  • Fri support efter avslutad kurs
Blond kvinna ler och håller i flera blåa produkt-boxar.

Vad våra elever sagt om utbildningen

Så nöjd med kursen! Mikaela vägledde mig och förklarade allting så noga och detaljerat så jag kände mig lugn och trygg.

– Amanda W.

Gick en come over kurs och Mikaela gav mig så många tips och trix som hjälpte mig att bli bättre och känna mig säkrare när jag jobbar. Kom direkt tillbaka för en browlift utbildning.

– Stephanie D.

Kan verkligen rekommendera en utbildning hos Mikaela. Så varmt och välkomnat bemötande. Förklarande allt väldigt noggrant med många tips. under den praktiska delen var hon alltid med och gav råd så man förstod fort hur man skulle göra, även många tips kring att starta eget företag. Hon är väldigt mån om hur det går både under och efter utbildning.

– Johanna L.

Boka utbildning

Vill du gå en av våra utbildningar?

Välkommen att boka din utbildning redan idag.